A Galaxy S8 áttekintése

Kiszivárgott az összes új infó a Samsung Galaxy S8-ról… vagyis, majdnem!

Már a Samsung Galaxy S8 Plus részletes leírása kiszivárgott, és a sima S8-at is így kezelték, ezért kiderült, hogy a méretén kívül feltűnően hasonló a két készülék.

A kiszivárgás, amit a TechnoBuffalo szerzett meg egy „megbízható forrásból” azt állítja, hogy a Samsung Galaxy S8-nak 5.8 hüvelykes HQD+ Super AMOLED kijelzője van, vagy 5.6 hüvelyk ha a lekerekített sarkokat számítod a teljes téglalap helyett.

Kisebb mint az S8 Plus, de még mindig a nagyon nagy mobiltelefonok közé tartozik. Szó szerint ez az egyetlen különbség a két készülék között, a Samsung Galaxy S8 Plus elvileg 6.2/6.1 hüvelykes.

Elméletileg mindkét telefonnak 12 MP-es Dual Pixel hátsó kamerája van, de egyelőre nincs utalás arra, hogy dupla lencsével rendelkezik-e vagy sem. Emellett 8MP-es első kamerávál írisz-skennerrel, hitelesített IP68 por és vízállósággal, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhellyel és egy extra microSD kártya réssel is rendelkezik.

A Galaxy S8 áttekintése

A Galaxy S8 áttekintése

Mindkét készülék támogatja a Samsung Pay-t, 4G LTE-t és a vezetéknélküli töltést. Androidos operációs rendszerrel (nyilvánvalóan) és emellé egy AKG által hangolt fülhallgató jár.

Ezek nagyjából megegyeznek az eddigi pletykákkal és majdnem teljesen körülírják a Samsung Galaxy S8-at. Két kulcsfontosságú dolog még hiányzik: az akkumulátor és az alaplap. A korábbi pletykák azonban arra utaltak, hogy az alaplap az eredeti Snapdragon 835 vagy az Exynos 8895, az akkumulátor pedig 3000Ah lesz – ami még egy változás az S8 Plushoz képest, amelynek elvileg 3500mHa akkumulátora lesz.

Feltéve, hogy a leírás helyes, a Samsung Galaxy S8 tökéletesen megfelel majd mindennek, amit elvárunk a legjobb és legújabb Samsungtól. Hamarosan megtudhatjuk, ugyanis az S8-at valószínűleg holnap, azaz március 29-én fogják bemutatni.

Az S8-nak azonban versenyt fog jelenteni az LG G6!

A mi ítéletünk:

A Samsung megcsavarta egy kicsit az S6 győztes designját, kijavította a korábbi hibáit és egy olyan mobilt kreált, amit nem akarsz majd lerakni. A Samsung Galaxy S7 ismétlődő tökély.

PRO

  • fejlesztett, vízálló design
  • fantasztikus kijelző és erő
  • nagyszerű kamera

KONTRA

  • magas árak
  • csak 32 GB belső tárhely
  • mágneses ujjlenyomat olvasó

…de persze semmi sem biztos…

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)