A telefonoddal kelsz és fekszel? A like-ok száma alapján határozod meg önmagad? …


A telefonoddal kelsz és fekszel? A like-ok száma alapján határozod meg önmagad? Van különbség a digitális és a valós éned között? A tudatos mobilnet használat és az egyensúly megteremtése a digitális és a valós személyazonosság között napjaink egyik legaktuálisabb kérdésévé vált, hiszen ma már korlátlan mennyiségű adat áll a felhasználók rendelkezésére, ami a végtelen lehetőségek mellett olykor problémákat is okozhat.

De hogyan lehet jól élni ezzel a lehetőséggel? Milyen veszélyek rejlenek a közösségi médiában? Miként és miért válik el a digitális identitás a valós identitástól? A #HashtagFestivalon ezekre a kérdésekre keressük a választ – az eseményen, amely a Z generáció internethasználatáról, közösségi média fogyasztásáról szól. Azoktól, akik napi szinten töltenek fel tartalmakat; azoknak, akik napi szinten fogyasztják azokat.

A szabadtéri, ingyenes #HashtagFestivalon négy interaktív kerekasztal beszélgetésen ismerheted meg az online generáció tartalomfogyasztását, az influencer-jelenség hátterét, valamint a digitális trendeket és a mögöttük rejlő üzleti lehetőségeket. A beszélgetések után pedig a Mary PopKids gondoskodik majd az igazi fesztiválhangulatról!

Részletes program:
15.30-16.00: érkezés

16.00-16.30: #Trendszakértők kerekasztal beszélgetése a kütyüfüggőségről és a digitális identitásról. Résztvevők:
Steigervald Krisztián generációkutató, 6generacio.com
Csanda Gergely, a PlayIT ügyvezetője
Baráth Péter, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója
Pintér Mónika, újságíró, 24.hu Tech rovat

16.30-17.00: #Sikeres vállalkozások kerekasztal beszélgetése olyan résztvevőkkel, akik a közösségi média erejét használták üzleti lehetőségként. észtvevők:
Susánszky Ádám, a Zing Burger egyik ügyvezetője
Lenkey Ákos, a BP Shop társtulajdonosa
Levi és Sanyi, a TrollFoci szerkesztői

17.00-17.30: #Hírességek kerekasztal beszélgetése arról, hogyan engednek betekintést a közösségi médiát használva a kulisszák mögötti életükbe. Résztvevők:
Kiss Ramóna
Csobot Adél
Puskás Peti

17.30-18.00: #Vloggerek mesélnek arról, hogyan válhat karrierré a közösségi média. Résztvevők:
The Nosika Show
Szabó Hédinke

18.00-19.00: Dedikálás, beszélgetés, evés-ivás a kerekasztal résztvevőkkel
19.00-20.00: Mary PopKids koncert
20.00-22.00: DJ

Az esemény házigazdája Lilu.

Helyszín: a Vodafone székháza mögötti park, pár száz méterre a 2-es villamos Haller utcai / Soroksári úti megállójától, a nagy irodaépületek és a Duna-part között.
Gyere ki a fűre #hashtagelni!

7 people interested


Forrás

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)