Apple iPhone 6 – előzetes

A mai napon mutatják be az Apple nagy dobását, az iPhone 6-ot, ami két különböző mérettel rendelkező telefont takar.

A kijelzők mérete biztosan nagyobb lesz mint az iPhone 5S-é volt, a legnépszerűbb találgatások szerint mindkét telefon 1704×960 képpontos Sapphire Glasst kijelzőt kap. A Sapphire Glass nagy fokú védelmet biztosít a karcolások ellen, viszont sokkal jobban törik, mint a korábbi, Gorilla Glass.

Nagy kérdés, hogy vajon hozzányúltak-e ténylegesen a telefon dizájnjához, miszerint az új iPhone 6-os készülékek oldalait lekerekítették.

A nagyobbik iPhone 6-os (melynek nevét még titok övezi) méretei nagyjából ezek lesznek: 158x78x7,1mm, míg a kisebb változatnak: 138x66x6,9. A belső memória nagy valószínűséggel eléri a 128 GB-ot, erre már nagyon sokan vártak. A legtöbb hírforrás arról számol be, hogy az iPhone 6-ba az Apple az A8-as chipet helyezi, míg a memória maradhat 1 GB.  Kíváncsian várjuk, hogy tényleg marad-e a 8 megapixeles kamera True Tone vakuval, vagy esetleg meglepetésként az iPhone 6 kap egy még jobb kamerát.

Amennyiben biztosra szeretnénk menni, és tényleg egyedi iPhone 6-ost szeretnénk tulajdonolni, erre már pár hete megvan a lehetőségünk, méghozzá a Goldgenie oldalán. A rendeléseket a 4.7”-es készülékre lehet leadni. Az iPhone Elite akár aranyból, platinából is lehet, vagy akár Swarovski kristályokkal kirakva.

Hogy az árakról is essen szó, a 4.7 colos iPhone 6 16GB körülbelül 800USD-ba kerül, míg a 64GB-os 1000USD-ba. A phablet kategóriában versenyző társa ugyanezekkel a paraméterekkel 949USD és 1149 USD lesz várhatóan, ami már drágábbnak számít, mint egy MacBook Air.

Holnap már többet fogunk tudni! 😉

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)