Gionee Elife S5.1 – kecsegtető keskenység

Szeretjük a nagy képernyős telefonokat? Szeretnénk még nagyobb és nagyobb kijelzőt? Manapság valószínűleg igen, viszont van valami, amiből jobban szeretjük ha a gyártók lefaragnak, és ez nem más, mint a keskenység. Íme a világ legkeskenyebb mobiltelefonja, a Gionee Elife S5.1.


A februárban bemutatott elődje 5,55 mm vastag (vékony!) volt, amit már megcsodáltunk akkor is. Az S5.1 modell 5.1mm vékony a legkeskenyebb pontján, vajon ebből lehet-e még faragni…?

A Super AMOLED technológiára épülő kijelző 1280×720 képponttal bír és 4,8 inch átmérőjű. Egy négymagos, Qualcomm Snapdragon 400-as processzor gondoskodik a zökkenőmentes felhasználásról. A telefon 16 GB háttérrel érhető el, további bővítési lehetőség nélkül. A készülék 8 megapixeles kamerát kapott. Egy korábbi Android verzió fog futni rajta, méghozzá a 4.3 Jelly Bean (pontosan nem tudni, hogy miért is nem kapta meg a legújabb, KitKat rendszert).

Hivatalosan a hónap végére várhatjuk a világ legvékonyabb készülékét (Kínában), melynek árazásáról még nem lehet pontos adatokat tudni. Azt még illik megjegyezni, hogy az előző modellhez képest a teljesítmény mérséklődött, így a középkategóriába sorolható a Gionee Elife S5.1.

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)