Huawei Ascend Mate 7

A Huawei pár nappal ezelőtt mutatta be a felső kategóriát megcélzó okostelefonját, az Ascend Mate 7-et, mellyel a Phablet kategóriában nyomul.

A zafírkristály burkolat alá a készülék 6 hüvelykes full HD IPS panelt kapott, 367 PPI-s pixelsűrűséggel. Ami igazán egyedivé teszi a Huawei Ascend Mate 7-et, hogy a készülékház teljes egészében fém, illetve hogy megtalálható benne az ujjlenyomat olvasó is.

Egy nyolcmagos HiSilicon 3630 processzor kapott helyet az okostelefonban négy 1.8 GHz-es Cortex A 15 maggal (ha itt elvesztetted a fonalat, az eszköz 8 magos, nem 15) a komolyabb feladatok elvégzéséhez, és négy 1.3 GHz-es Cortex A7 a kisebbekhez. A belső memóriát illetően a 16 vagy 32Gb-os verzió közül választhatunk, de akár tovább is bővíthető microSD kártyával. A memória ezektől függ, a 16 gigás készülékben 2 Gb RAM található, míg a 32 gigás készülékben 3 Gb RAM.

A kamerákat illetően sincs szó visszafogottságról, hiszen a hátoldalon egy 13 megapixeles Sony BSI szenzor teljesít szolgálatot, míg elöl egy 5 megapixeles található. A beépített akkumulátor 4100 mAh-s kapacitású, amivel a legerősebbek közé tartozik.

A Huawei Ascend Mate 7 Android 4.4 KitKat rendszerrel érkezik és a Huawei legfrissebb kezelőfelületével, amin alapbeállítás szerint a barna szín a domináns. Az összhatás nem csúnya, szívesen kipróbálnánk egyet.

Az árakat illetően nagy meglepetésről nem számolhatunk be, a kisebb memóriával rendelkező készülék nagyjából 500 Euro lesz, míg a nagyobb 600 Euro-ba fog kerülni. A Mo.-i árak még nem ismertek.

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)