Jön az Android L és itt van néhány kép is róla

Már köztudott, hogy az Android L váltja az Android 4.4 verzióját. Béta változatban már kipróbálható. A gyökeresen megújult felületek alapján a béta tesztelők és a fejlesztők között elterjedt, hogy az Android 5.0-ás változatról van szó, bár ezt a véleményt a Google egyelőre hivatalosan nem kommentálta.

Addig is bárki, aki elég bátor hozzá, ki tudja próbálni az új (béta) verziót addig is, amíg a végleges meg nem jelenik (link itt: https://developer.android.com/preview/setup-sdk.html), de akik nem kísérleteznének vele, azoknak lentebb egy kis képgalériával bemutatunk néhány képernyőképet, hogy mégis milyen lesz, mi várató.

Azt már tudni, hogy az üzemidő várhatóan meghosszabbodik, tehát ugyanakkora akkumulátor töltöttséggel állítólag 30-35% több ideig is fogjuk tudni használni a telefonunkat.

Rengeteg új fotós funkció is került az újabb op. rendszerbe (gyors sorozatfelvétel, manuálisan állítható záridő, expozíció korrekció, érzékenység, fókusz, AE-L, fehéregyensúly, fénymérés, vezeték nélküli vaku kioldás, videó képstabilizálás, stb.), és bekerült a RAW támogatása is.

További infók angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/Android_L

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Trackback-ek/Pingback-ek

  1. Szeptembertől támad az új Lenovo Vibe Z2 Pro felső kategóriás mobil | Telo.hu - […] Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot, ami minden bizonnyal frissül majd Android L-re, ha az […]

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)