Lenovo Vibe Z, a Lenovo első 4G LTE okostelefonja

A Lenovo 2014-ben nagyon beleerősít az okostelefonjai gyártásába. Többek között a vállalat első 4G LTE okostelefonja is megjelenik februárban Vibe Z néven. Ez egy ultravékony, 5.5 hüvelykes Full HD (1080p) kijelzővel rendelkező csúcsmobil, amelybe Snapdragon 800 processzort raktak (megegyezik azzal, amit a Samsung Galaxy Note 3-ban is találunk), és a 4G LTE funkciókat Qualcomm chip szolgálja ki.

A Lenovo Vibe Z ezüst és titán színben lesz kapható, vastagsága nem haladja meg a 7.9 millimétert és a súlya 147 grammot. A hátlap lézergravírozott felületű, amivel szövet hatású tapintást érnek el.

A Vibe Z kijelzője az igen magas, 400 pixel / hüvelyk felbontást teszi lehetővé. Ezzel a magas pixelszámmal elérik, hogy nemigen látni szabad szemmel a képpontokat, így a kijelző élesebb, tisztább, mint sok konkurensé. A Lenovo újdonságként bevezeti még a telefonnál a gesztus vezérlést, mely segítségével a tulajdonosok egy kézzel használhatják a Vibe Z bonyolultabb funkcióit is.

A Vibe Z 2 GB memóriával és akár 16 GB-os belső tárolóval lesz megvásárolható. Az okostelefonon az Android 4.3 fut, ami jelenleg a legfejlettebb változat a Google palettáján, amíg a 4.4 KitKat meg nem jelenik.

A telefon hátoldali kamerája tudja a 13 megapixeles, az előlapi pedig az 5 megapixeles felbontást. A hátsó kamera f1.8 rekeszértékű objektívvel van ellátva, amely a gyenge fényviszonyok mellett is szenzációs minőségű képek készítését teszi lehetővé. Az előlapi kamera 84 fokos, széles látószögű objektívvel rendelkezik a nagyobb látómező érdekében. Egy alkalmazás pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre több felhasználó megjelenjen keretben video chat alkalmazás futtatásakor.

A Lenovo Vibe Z kiadási ütemezése szerint februárban Indonéziában, Malajziában, Thaiföldön, Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emirátusokban, valamint a Fülöp-szigeteken kerül a boltokba 549 $ körüli áron. Hozzánk várhatóan március után jut csak el ez a szépség.

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)