LG G3 Stylus

Az LG egész termékcsaládot indít a G3 sikerén felbuzdulva, a G3 Beat-ről és a G3 Stylus-ról már hallhattunk is. A telefon a Berlinben megrendezésre kerülő IFA kiállításon fog bemutatásra kerülni.

Az LG G3 Stylus kedvező árú alternatívát próbál nyújtani azoknak, akik esetlegesen nem fogják tudni megvásárolni az LG G3-t. Tehát a G3 Stylus az érintőtollal a középkategóriába tartozik, azonban meglehetősen erősre sikerült.

A kijelző 5,5 hüvelykes, azaz pontosan ugyanakkora, mint az LG G3-é, hardver tekintetében azonban teljesen más készülékről beszélhetünk. A négymagos processzor a Snapdragon 400, 1.3 gigahertzes maximális órajelen, ehhez társul 1 gigabájt RAM, 8 gigabájt belső tárhely és egy 3000 mAh-es cserélhető akkumulátor, valamint 3G hálózati támogatás – ez is azt jelzi, hogy a készülék bizony középkategóriás.

A készülékben van Dual Window mód, ezáltal két elszeparált részre bontható a nagy kijelző, a Smart Keyboard pedig meglehetősen gyors szövegbevitelt tesz lehetővé. Meg kell még említsük továbbá a Knock Code-ot is, ami a kijelző ujjbeggyel való megkopogtatására tud különböző műveleteket elvégezni.

A videóhívásainkat egy 1,3 megapixeles impozáns kamerával tudjuk lebonyolítani, míg fényképezéskor egy 13 MPixeles lesz segítségünkre, melyhez egy LED-es villanó is társul.

A készülék az Android 4.4.2-es verzióval fog elstartolni és az LG friss szoftvercsomagjával. Az, hogy pontosan milyen előnyei vannak a mellékelt digitális ceruzának, és érkezik-e hozzá kapcsolódó szoftveres extra, egyelőre nem tudni. Az LG G3 Stylus  Brazíliában, majd Afrikában, Ázsiában, a Közel-Keleten és a CIS országaiban fog megjelenni.

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)