Magenta 1-gyel többet adunk. Jó, de több mit? Több adatot, mert megduplázzuk a …


Magenta 1-gyel többet adunk. Jó, de több mit?
Több adatot, mert megduplázzuk a mobilneted.
Több szórakozást, mert Telekom TV előfizetőként kedvenc filmjeidet több képernyőn, otthon tévén, vagy úton a TV GO-n is nézheted a mobilodon, korlátlan belföldi adatforgalommal .
És persze több előnyt is, mert bármelyik készülékünket 30 000 Ft extra kedvezménnyel viheted haza.
Válj te is Magenta 1-essé új mobil-előfizetéssel! www.telekom.hu/magenta1
Forrás

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

24 hozzászólás

 1. Nem szimpatikusak ezek a hamis reklámok, mert az Én 1 Gb mobil netem sem duplázható pedig amit fizetek érte az elég közel van a 3+3-hoz. Jó lenne ezek mellett már Tv előfizetéseknél ha a 3 set-top-box mellé esetleg több csatornát kapni, mert párhuzamos műsorok esetén úgy érzem fölöslegesen fizetek a felvétel opcióért.

  Válasz küldése
 2. Monchy Haibach!Egy giga gigabyte , mennyit fizet , èn nekem egy gigabyte 1464 Ft .De kèt hèt alatt mindig elfogyott.

  Válasz küldése
 3. Anyukámnak hamar be kötötèk hüsèg nyilatkozatal csak el felejtetè tudatni vele hogy az internetet is be kötötèk anyukám soha nem internetezet règi kis mezei telefonja van
  De hüsègesen fizet kb 6000 ft

  Válasz küldése
 4. Ózdról írok Magenta 1 vagyunk miért van az, hogy hívom a mobilon a páromat egyből hangpostára megy a hívás és a párom csak egy SMS-t kap a hivásról, hogy nem fogadott hívás volt rengeteg ismerős járt így!!!!!!!!!

  Válasz küldése
 5. Én vásároltam tőlük egy TV-t ami garanciásként meghibásodott és jelenleg már négy hete a szervívben pihen, de nem javítható! Így a szerviz a gyártótól vár egy kódot, mivel anélkül nem jelezheti a Telekomnak a cserére szorulást, mert a kód nélkül nem rossz a TV-m! Többszöri ügyfélszolgálat felkeresése során közölték, a készülék harmadik féltől van, tehát nekik semmi közük hozzá! Ezek szerint jelenleg is használom a szervizben lévő készülékkel a szolgáltatást! MINDENKI JÓL GONDOLJA MEG MILYEN KÉSZÜLÉKET VESZ A TELEKOMTÓL, MERT HA GARANCIA KÖZBEN MEGHIBÁSODIK CSAKIS MAGÁRA SZÁMÍTHAT!!!

  Válasz küldése
 6. Üdv. Mi is most váltottunk Magentára és van 2 mobil előfizetésünk is de nem kaptunk dupla netet. Mobis S költségkontrol opcióval és Net 500Mb a díjcsomag,ezekre nem jár a duplázás? Köszönöm

  Válasz küldése
 7. Nagyon szuper… Van ahol magenta 1 van… Van ahol meg a 30 mbs net megszakad folyton mert nem fejleszenek semmit se… Itt kisújszálláson csöves földkábeles instabil folyonmegszakados pingelős rosszminőségü netet tudnak csak biztositani hiába beszéltem már vagy 9 ügyintézővel… Ugy tudják csak biztositani hogy ne szakadjon meg folyton a net hogy már a 30 mb s csomagbol 10 mb jön át… És az is akadozik… A szerelő munkatársal beszéltem amikor hibát hárított el és jelezte nekem higy 2 éven át folyamatosan jelzik a központnak hogy elavult a kábelezés… Mégsem történik semmi… Ahoz képest h egy jól menő cég lenne eléggé szégyen hogy vannak ilyen nyomornegyed részei ahol romokba a rendszer de ők tesznek rá……

  Válasz küldése
 8. Most akkor a TV GO korlátlan továbbra is vagy fogyaszja az adatkeretet, mert kaptam egy sms-t hogy márciustól megváltozott valami ami a hivatalos szöveg szerint halandó számára értelmezhetetlen, hogy kinek mi a változás.

  Válasz küldése
 9. Ez az adatforgalom duplázás meddig szól? Egy hónap vagy mostmár végig ennyi lesz? 🙂

  Válasz küldése
 10. Én már élvezném szívesen! Remélem HARMADSZORRA sikerül végre bekötni a netet, mert kicsit már türelmetlenek vagyunk 🙂 se tv se internet se semmi…és amikor MEGINT bemegyünk személyesen szólni, hogy ez és ez van megy a bocsánatkérés ,de net és tv ugyan úgy nincs… Ugyan ez a 80-as számnál! Mindegy, veszek még pár giga plusz netet. Semmiség!

  Válasz küldése
 11. Tisztelt Telekom.
  Magenta 1-es előfizető vagyok.
  Kettő darab mobil előfizetésem is van.
  Ebből az egyik Magenta csomagba szerepel.
  Kérdezem, hogy ezek előfizetésekre is vonatkozik a dupla mobil net vagy csak ha új előfizető volnék???

  Válasz küldése
 12. Én Mobil M díjcsomagban vagyok Magenta 1-esként, havi 1 GB, de mégsem duplázták meg a mobilnetemet…🤔🤔🤔🙁

  Válasz küldése
 13. A többi előfizetőnek nem lesz megduplázva mert rossz előfizetők.????🤑😱🤐🤕

  Válasz küldése

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)