Samsung Galaxy Note Edge – Note 4 lekerekítve

A Samsung Galaxy Note Edge phablet a Galaxy Note 4 prémium változata, mivel meglehetősen hasonló paraméterekkel rendelkezik.

Az AMOLED kijelző mérete 5,6 inch (mindössze 0,1 collal kisebb mint a Note 4-é), felbontása HD 1440 x 2560 pixel. Az oldalsó sáv plusz 160 pixelt tesz ehhez hozzá. Android 4.4 KitKat rendszer alatt fut a 2.7 GHz-es Snapdragon 805. Hasonlóan a Note 4-hez, 16 megapixeles a kamera, ami el van látva optikai képstabilizátorra, továbbá jár hozzá az S-Pen is. A Samsung Galaxy Note Edge akkumulátora 3000 mAh-s, akár fél óra alatt feltölthető félig a telefon a Quick Charge 2.0 technológiának köszönhetően.

A képernyő jobb oldalán található részre tetszőleges ikonokat helyezhetünk. Többek között megjeleníthetjük az időt, este akár fekete háttéren fehér színnel, vagy megjeleníttethetjük akár az időjárási adatokat, meccseredményeket vagy tőzsdeindexeket.

Videónézés közben, elfektetve a készüléket a különböző vezérlési elemek is itt találhatók és ami a legfurább és egyben legviccesebb de mégis hasznos: használhatjuk vonalzóként is a készüléket. Nem elhanyagolandó tény, hogy 50 GB-os Dropbox online tárhelyet kapunk a készülék mellé.

A fejlesztők nem feltétlen örülnek a lekerekített újdonságnak, hiszen új SDK-t kell használniuk, hogy  infócsíkot használó appot tudjanak írni. A készülék áráról még nem sokat lehet tudni, de a megjelenése októberre várható.

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)