Ti hogy szoktátok? Lenémítjátok vagy repülő üzemmódba teszitek telefonotokat, ha…


Ti hogy szoktátok? Lenémítjátok vagy repülő üzemmódba teszitek telefonotokat, ha moziba mentek?
Forrás

Telo Admin

Szerző: Telo Admin

Oszd meg ezt a bejegyzést

25 hozzászólás

 1. Én a napokban néztem egy új telefont, amit, ha függetlenül veszek újanan, 116 ezerért, az a vodafonenál 240ezer és fizetném két évig… Személyi kölcsönnel is kevesebbért venném meg… Én már 14 éve vodás vagyok, de még semmit nem kaptam ingyen. Az előbb leírtam egy RED szülinaposnak is. Évente kap egy filléres csoki szívet képeslappal, ami fillérekbe kerül. Hol van itt a megbecsülés???

  Válasz küldése
 2. Tisztelt Vodafone! Mélységesen csalódott vagyok! A honlapokunk és különböző reklámokban is hirdetik, hogy egy forintért már ki lehet hozni telefont 2 éves hűséggel… A napokban jártam az Árkádban lévő üzletünkben ahol az úriember nagyon kedvesen elmondta hogy, kaukciót kell fizetni ami 100-200 ezer forint között van plusz az első számla részletet. …Egy Samsung note 4 készülékről van szó azért ezt megegyezném…. Ennyi pénzért a telefont egybe hűség nélkül is meg lehet vásárolni. Azért az nem semmi, hogy alá akarok írni egy hűséget ami havi 20 e Ft kettő évre ami azért kiszámolva közel fél millió forint összesen. A hirdetésben nincs feltüntetve a kaukció… Emberek azért hoznak el telefont “egy forintért” vállalva egy elég kemény hűséget mert nincs egybe annyi pénzük, hogy megvegyék a telefont. Mégis egy új készülék árat kérik el kaukció neve alatt…. Úgy tudtam a Vodafonnak célja higy egyre több megrendelője Legyen… T-mobilos vagyok… Soha egy szolgáltatnak sem tartoztam. De ezek szerint maradok továbbra is Harmincas….

  Válasz küldése
 3. Bezzeg én! Ezek szerint egy különc vagyok. Beulok moziba és első dolgom hogy csinaljak pár száz szelfit vakuval hanggal.Ha unalmas lenne a film benyomom max hangerővel a helyi csardas zeneit és ropom majd az ulesbe xdd Ha ezen is túl vagyok, kedvem szottyan egy kis telefonalasra és folhivom az atya úristent is .Szegény mind nagyothallo ezért hangosan beszélek a telefonba! /nemám/:D

  Válasz küldése
 4. Dehogyis, olyan fontos ember vagyok, hohy maxra tolom a hangerőt, hátha akkor hív Obama sörözni. Sőt a vakut is bekapcsolom, mert félek a sötétben… Ja várj, nem. Halkítás + rezgő kikapcsolva.

  Válasz küldése
 5. Taskerben írtam egy ‘cinema mode’ szkriptet. Lefuttatva némítja a telefont és SMS-t küld a többi telefonomra, aminek hatására azok is átállnak néma üzemmódra. Ha vége a filmnek, újra ráklikkelek, és az összes telefon visszaáll.

  Válasz küldése
 6. Szerintem nem sok értelme van a repülőgép üzemmódnak, hacsak nem repül tényleg az ember gyarkar…

  Válasz küldése
 7. Nekem soha nincs hang a telomon igy alapjaraton nema uzemmodban van! Ha hivnak nem veszem elo, mert engem is zavarna ha mas a telojat babralna film kozben igy en is tekintettel vagyok masokra!

  Válasz küldése
 8. Kikapcs/ vagy nagyon ritkán bekapcsolva hagyom de lenémítom.. ink kikapcsolom mindig, de nem csak ott.

  Válasz küldése

Minden vélemény számít. A Tiéd is! :)