2024-es őszi trendek: cipők minden évszakra

2024-es őszi trendek: cipők minden évszakra

Izgalommal mutatjuk be a legújabb sneakereket, a legfrissebb őszi cipőtrendeket, amely nemcsak a lábunknak, hanem az egész szettünknek új lendületet adhat. Számos olyan modell létezik már, amelyek szuperkényelmesek, és a külső jegyeik is megukra vonják a figyelmet.

Szerencsére a gyártók nem álltak meg a fejlesztésekben, így megalkottak olyan lábbeliket, amelyeknél a technika is nagy hangsúlyt kapott. De vajon miben érdemes megjelenni ebben az évszakban?

Mit hoz nekünk 2024 ősze?

Egy minőségi sneakerre mindenkinek és minden évszakban szüksége van. Ahhoz, hogy mindig legyen egy olyan lábbelink, amit bármikor magunkra kaphatunk, érdemes beszerezni egy kényelmes egyszínű vagy színes modellt. A Borgo.hu-nál kapható extravagáns sneakereket több színben megvásárolhatjuk, így biztosak lehetünk abban, hogy mindenki talál magának megfelelőt.

Az Ultra Flex 3.0 Beauty Blend női belebújós változat pontosan egy olyan lépő, amit bármikor felvehetünk még akkor is, ha nincs szabad kezünk. A belebújáshoz nem szükséges lehajolni, hisz egy Slip-Ins surranóról van szó, Air-Cooled memóriahabos talpbetéttel kiegészítve. Mindez egyet jelent azzal, hogy az Ultra Flex minden kényelmet kielégíthet.

A természet jegyében

Igazi retró sneaker élményre vágyunk? Akkor itt a Skechers OG 85 Gold’n Gurl zöld cipő, amely több színben is készül, amiből jól látszik, hogy a cég nagyon hisz benne. A halvány almazöld változat bár főleg tavaly volt igen népszerű árnyalat, aki szereti a természetes színeket és a kényelmet, annak idénre is jó választás lehet. Az Air-Cooled memóriahabbal pedig ugyanúgy, ahogy a többi társa, garantálja az egész napos kényelmet.

Ez sem elég? Akkor érdemes egy próbát tenni a Go Walk Travel Tahiti Sunset fekete női belebújós lépővel. Egy igazi kapszulagardrób darabról van szó, amely jól kombinálható az őszi szettjeinkkel, nadrágokkal, szoknyákkal, harisnyával. Mindegy, hogy a színeset vagy az egyszínűt kedveljük, nyugodtan felvehetünk hozzá minimalista stílusú és extravagáns darabokat is. A kis virágos díszítés igen sokat dob ezen a letisztult formán. És a legjobb hír, hogy ezt sem kell felvenni, csak beleugrani, így egész ősszel kiváló választás lesz a rohanós hétköznapokra.

Ne feledkezzünk meg a férfiakról sem

A Go Walk Massage Fit Hydro Massage fekete férfi cipő egy kiemelten komfortos modell, amit kiváló áron szerezhetünk be ebben a szezonban. Bár a Go Walk széria sosem volt olcsó, a belépőszintű technikai modelleket sokkal kedvezőbb áron vásárolhatjuk meg. A Hydro Massage talp egy újdonság, amely légies és masszírozott járást biztosít az urak számára. Ehhez társul az ultrakönnyű szerkezet és a Hyper Burst párnázott középtalp, amely magaslatokba emeli ennek a típusnak a népszerűségét.

Mindez nem lenne elég? Akkor meg kell említenünk, hogy ez a lépő hasadásgátló szövetből készült, ezáltal az extra megterhelést is jól tűri.

Megtekintés:
12
Rovat:
Hírek