A legjobb »Családi TV« díját nyerte el a Hisense készüléke

A legjobb »Családi TV« díját nyerte el a Hisense készüléke

EISA-díjat nyert családi tévék kategóriájában a Hisense 4K ULED modellje.

Az Expert Imaging and Sound Association 29 országának szakértői zsűrije – amely minden évben a legjobb termékeket díjazza fotó, videó, házimozi, hifi, autó- és mobilelektronikai kategóriában –, a vállalat smart tévéjét lenyűgöző készülékként jellemezte.

A tökéletes tévézés technológiája

A díjazott Hisense 65U8GQ modell különlegessége, hogy Quantum Dot színtechnológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ezáltal rendkívül éles, tiszta képet nyújt, beépített hangrendszere pedig páratlan hangélménnyel szolgál.

A zsűri döntéséhez ugyanakkor nagyban hozzájárult a készülék saját fejlesztésű VIDAA U5 intelligens operációs rendszere, amellyel a modell könnyen kezelhető, személyre szabott platformot kínál a beépített alkalmazásokhoz és egyéb szórakozási lehetőségekhez.

Az EISA szakértői szerint a 65U8GQ jól példázza a Hisense innovációját, amellyel megmutatta, hogy milyen sokoldalú lehet egy modern, síkképernyős készülék.

„Rendkívül büszkék vagyunk és megtisztelő számunkra, hogy az EISA, az iparág vezető szakértőit tömörítő szövetség elismerte erőfeszítéseinket. Ez a díj nagy felelősséget is jelent a Hisense család számára, és arra ösztönöz minket, hogy a jövőben még magasabb célokat tűzzünk ki magunk elé.”

–értékelte az elismerést Alenka Potočnik Anžič, a Hisense Europe marketingigazgatója.

Megtekintés:
1809
Cikk címke:
· · ·
Rovat:
Hírek