A világ első szónikus lézertévéjével újít a Hisense

A világ első szónikus lézertévéjével újít a Hisense

Bővíti zászlóshajótermék-palettáját a Hisense. A gyártó a tavaly novemberben bemutatott 100” lézertévéje után idén a világ első szónikus lézertévéjét dobta piacra, amely áprilistól már Magyarországon is kapható.

A 88L5VG névre hallgató készülék a világ első szónikus televíziója,

továbbá a globális piacon is az egyetlen olyan lézertévémodell, amely a 4K felbontású képet közvetlenül a kijelzőből érkező hanggal kombinálja. A készülék egy ultrarövid vetítési távolságú lézeres projektorból, valamint egy 88 hüvelykes cellás bionikus hangpanelből áll, amely a több mint 100 ezer apró cella segítségével képes a teljes képernyő méretében a hangkibocsátásra. A hangpanel DML-technológiájának köszönhetően magával ragadó térhatású hangélmény kíséri a precíziós 4K HDR tartalmat, a készülék ugyanis akár 50 Hz-es frekvenciájú mély hangot is ki tud bocsátani.

A 88L5VG „nagytestvéréhez” hasonlóan kíméletes a szemnek, hiszen a kép a fényforrásból a kijelzőre vetül és nem direktben a néző felé sugároz, így akár háromméteres távolságról is élvezhető, konzolja pedig mindössze 19 cm-re helyezendő el a faltól, így minimális helyet igényel.

A tévé VIDAA U4 operációs rendszerrel rendelkezik, és többek között olyan alkalmazásokat támogat, mint a YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, Anyview Cast/Stream, RemoteNOW.

A Hisense legújabb lézertévé modellje 1.399.990 forintos bruttó javasolt fogyasztói áron érhető el a hivatalos viszonteladóknál.

A termékről további információ az alábbi oldalon található:

https://hu.hisense.com/termekek/televizioink/laser-tv/88l5vg/20003907

Megtekintés:
1283