BILLZON elérhető vállalatirányítási rendszer ’felhő alapú’ adattárolással

BILLZON elérhető vállalatirányítási rendszer ’felhő alapú’ adattárolással

Az adatkezelés és a hatékony vállalatirányítás kulcsfontosságú egy sikeres vállalkozás számára.

Nélkülözhetetlen egy vállalatirányítási rendszer, amely lehetővé teszi a térben és időben korlátok nélküli adatelérést. Ha szeretné leváltani hagyományos nyilvántartó rendszerét egy modern, könnyen használható és elemzésre alkalmas megoldásra, és vállalkozását hatékonyabbá tenni, akkor egy jó hírrel folytatjuk.

BILLZON elérhető vállalatirányítási rendszer került forgalomba mindazoknak, akik a korszerű adatkezelést megvalósító szoftverektől elvárják, hogy az adatelérés térben és időben ne legyen korlátok közé szorítva. Amikor egy munkatársnak fontos adatokra van szüksége, a szoftvert használva bárhol és bármikor elérje a Google Cloud szolgáltatásra épülő adattároláson keresztül.

Ehhez még számítógépre vagy noteszgépre sincs szükség. A ’felhő alapú’ adattárolási rendszerbe belépést a térítésmentesen letölthető BILLZON androidos alkalmazás teszi lehetővé. Mobiltelefonnal, táblagéppel felszerelkezve a cég történéseinek a közepébe kerülni egy perc műve.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer felülete letisztult, jól követhető.

Minden nyilvántartás, minden rendszer Achilles-sarka a benne tárolt adatok mennyisége és minősége. A mennyiségi minimum az összes hozzáférhető adat rendelkezésre állását követeli meg.

A minőségi minimum a pontosságot és a naprakész frissítést foglalja magában.

Mindez a cég működését számok és adatok formájában nyomon kísérő vállalat vezetésnek kell. Feladata a megfelelő döntések előkészítése. Egy vállalat működéséhez fazonírozott nyilvántartó szoftver egyrészt tökéletes napi ’látlelet’ a cég folyamatairól. Másrészt elengedhetetlen a vállalatvezetés feladatát képező ERP (Enterprise Resource Planning) vállalkozás forrásaival történő gazdálkodás szisztéma működtetéséhez.

A gazdálkodási források szinte állandó jelzője a ’végesek’. Ezért fontos a szűk keresztmetszeteket képező forrásfajták szoros figyelemmel kísérése. Egyes paraméterek mennyiségi értékeinek elérésekor figyelmeztetés küldés, vagy végérték elérésekor azonnali riasztás formájában.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer elemzések végzésére kiváló.

A jól körülhatárolt elemzési utasítás olyan rejtett vagy addig felszínre nem került összefüggéseket is képes feltárni, ami még a gyakorlott szoftverhasználónak sem szúr szemet. Ezek az információk számos helytelen döntést küszöbölhetnek ki, vagy kizárhatnak bizonyos céges döntési lehetőségeket.

A szoftver különösen alkalmas nagy tételszámú forgalommal dolgozó (például logisztikai szolgáltató, futár cég, vagy webshopot üzemeltető)  vállalkozások tevékenységét megkönnyíteni. Meglévő adatbázisokkal való összekapcsoláshoz is jól alakítható. A szoftver megismeréséhez kötelezettség nélküli DEMO kérhető és a rendszer implementációhoz a BILLZON segítő csapata áll rendelkezésre.

Közel négy tucat modul teszi teljessé a szoftver nyilvántartási körét, ami szinte végtelen vizsgálati szempont kombinációt képes elemzések tárgyává tenni.

A BILLZON vállalatirányítási rendszer folyamatellenőrzése hatékony.

Az adatokat megjelenítő paraméterek párhuzamosan zajló tevékenységek egymástól függő [magyarul interdependens] képei. Az egymásra hatásokat statikus adathalmazként vizsgálva valamennyi összefüggést feltárni nehéz. Erre jó a rendszer elemzési képessége. A gyakorlatban kialakulnak a fontos csomópontok, ahol az ügyvitel által regisztrált események egymásra hatása kritikus lehet.

A statikusnak látszó adathalmazok alkalmassá válnak folyamatok leírására. A szoftver komplett menürendszerei közti navigációt és bevitelt minden feljogosított munkatárs elvégezheti, a lekérdezések is jogosultságok szerint delegálhatók.

www.billzon.com

BILLZON elérhető vállalatirányítási rendszer

Megtekintés:
893
Rovat:
Hírek