Tovább bővíti termékportfólióját a Hisense

Tovább bővíti termékportfólióját a Hisense

A magyar piacon is elérhető a gyártó új hangprojektora

A HS312 névre hallgató modell hat hangszóróval és egy különálló aktív mélynyomóval rendelkezik, támogatja a Dolby Atmos hangtechnológiát, továbbá 300 wattos összteljesítménnyel biztosítja a különleges, egész teret betöltő hangélményt.

Gazdag, tiszta hangzás, dübörgő basszus

A minimalista kialakítású soundbarba épített hat hangszórónak és a Dolby Atmos technológiának köszönhetően a készülékből a hang nem csak szemből, valamint a hátsó és oldalsó hangszórókból érzékelhető, hanem felülről is. Ennek következtében a modell tökéletes térhatású akusztikai érzetet ad, és a nagyobb nyitott tereket is képes betölteni. A mélyebb hangprofilról és az erőteljes basszusról a gyártó egy külön vezeték nélküli mélynyomóval gondoskodott, mindehhez pedig 300 wattos összteljesítmény (soundbar: 6×30=180W, mélyláda: 120W) társul, amely a szoba bármelyik részén ülve intenzív, erőteljes hangzást biztosít.

A 4K tévék tökéletes társa

A Hisense HS312 Soundbar egyetlen HDMI vagy optikai kábelen keresztül csatlakozik a tévékhez, a bépített 4K Pass-Through és a nagy dinamikatartományú jel révén pedig zökkenőmentes 4K-élményt biztosít. A készülék egyszerűen csatlakoztatható továbbá Bluetooth-on keresztül tablethez, mobilhoz vagy számítógéphez is.

A  különböző jelenetek eltérő hangigényére is gondolt a gyártó, ezért többféle hangüzemmódot kínál a modell, melyekkel könnyen elérhető az ideális hangmoduláció akár zenehallgatásról, filmnézésről  vagy sportesemények közvetítéséről van szó.

A Hisense legújabb hangprojektora a magyar piacon 119 990,- forintos bruttó javasolt fogyasztói áron kereshető a hivatalos viszonteladóknál.

A termékről további információ az alábbi oldalon található:

https://hu.hisense.com/termekek/televizio-audio/audio-termekek/hs312/20003554

Megtekintés:
2169